Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Μέσα - Έξω - Παραέξω... λιμάνι

Τα έργα στο έξω λιμάνι προχωράνε, μερικά πλοία όμως δεν το προσεγγίζουν.
Τελικά κάποιοι που τόσα χρόνια φώναζαν, καπετανέοι κυρίως, κάτι θα ήξεραν. Τα περιστατικά των ημερών κάτι μας λένε.
Μέσα σε ένα μήνα δεν μπόρεσε να προσεγγίσει, λόγω αέρα και λόγω των έργων μάλλον, πλοίο το οποίο εκτελεί το δρομολόγιο για 16 συνεχόμενα χρόνια!
Τη Μ. Παρασκευή τελικά δεν εκτέλεσε το δρομολόγιο και το πλοίο που τα τελευταία χρόνια το βλέπαμε αυτή τη μέρα να φέρνει κόσμο για το Πάσχα.
Τα ξημερώματα του Μ. Σαββάτου ένα άλλο πλοίο παλιάς κοπής δεν κατάφερε και αυτο να προσεγγίσει το έξω λιμάνι με αποτέλεσμα οι επιβάτες να μεταφερθούν στη Μύκονο και από εκεί να έρθουν τελικά στην Τήνο με το πρωϊνό πλοίο της γραμμής.
Πλοία λοιπόν παλιά, μεσήλικα και νέα δυσκολεύονται να προσεγγίσουν. Η "λεκάνη" μάλλον δεν κάνει ή κάνει μόνο για κάποια πλοία και μόνο για κάποιους καπετάνιους.
Περιμένοντας λοιπόν το παραΈξω λιμάνι, ίσως αυτό θα μας σώσει....

3 σχόλια:

αμμοδύτης είπε...

βλέπω στην φωτό τα μπάζα να στρώνονται, και από την από εδώ πλευρά τις τρύπες να μεγαλώνουν. Ελπίζω το λιμάνι να αξίζει τον κόπο, τα λεφτά και τις τρύπες στην Τήνο (που σίγουρα θα τις δενδροφυτεύσουμε όταν τελειώσουν οι εργασίες)

Tinosnews είπε...

Καλώς ήλθες αμμοδύτη και ευχαριστούμε για το σχόλιό σου. Μπορείς αν θέλεις να στείλεις το e-mail σου και να γράψεις θέμα στην πρώτη σελίδα, ο οποιοσδήποτε μπορεί φυσικά. Καλό είναι να στείλεις το e-mail σου στον Πάνω Δήμο γιατί στέλνουν κάποια για το blog σου (ophioussa) χρησιμοποιόντας το e-mail μας!

αμμοδύτης είπε...

εγώ χάρηκα που σας συνάντησα ...στο Λιβάδι. Πρέπει να φτιάξω email για το blog, σε καμιά βδομάδα.