Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

Επικίνδυνο το νέο λιμάνι της Τήνου;


Εδώ και μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη το μεγάλο έργο επέκτασης του εξωτερικού λιμανιού Τήνου. Έργο εκατομμυρίων ευρώ. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορά για το συγκεκριμένο έργο και έχει αναπτυχθεί εντονότατη φημολογία ότι η εκτέλεσή του γίνεται με τελείως λανθασμένο τρόπο.
Οι φήμες δυστυχώς -και όσο περνάει ο καιρός- επαληθεύονται. Ήδη, εταιρίες κρουαζιεροπλοίων έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να προσεγγίσουν το νέο λιμάνι της Τήνου, θεωρώντας αυτό επικίνδυνο. Την επικινδυνότητα του νέου λιμανιού έχουν επισημάνει και πλοίαρχοι της ακτοπλοϊας.
Και τα χειρότερο απ’ όλα είναι ότι την επικινδυνότητα του λιμανιού και τη λανθασμένη εκτέλεση του έργου παραδέχθηκε- εμμέσως πλην σαφώς- ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Πάνος Καμένος σε συνέντευξή του στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Εφοπλιστής».

«Γιατί στην Τήνο έγινε ένα λάθος λιμάνι και η Louis λέει «δεν προσεγγίζω»; Όλοι φώναζαν. Εμείς γράψαμε ολόκληρα άρθρα. Γιατί δεν μας άκουσε;» τον ρωτάει ο δημοσιογράφος Φώτης Μαρτίνος.

Και απαντάει ο κ. Καμμένος: «Τα λάθη αυτά γίνονται όταν δεν ακούγεται η γνώμη των καπετάνιων και των λιμενολόγων».

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ… ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΚΥΚΛΑΔΕΣ= Ο ΝΟΜΌΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑΣ

Πηγή: http://marios-voutsinos.blogspot.com/2008/03/blog-post_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: